NIEUWE NAAM: EURONICS OOSTERHOF WORDT ELECTRO WORLD OOSTERHOF

 

Steenwijk, 8 oktober 2018 – De elektronicaformules Euronics en Electro World gaan gezamenlijk verder als Electro World. Oosterhof Elektro wordt hierdoor onderdeel  van de grootste elektronica formule in Nederland. Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van deze ondernemer centraal blijven staan.

Electro World Oosterhof aan de Woldpromenade in Steenwijk krijgt hierdoor een nieuw jasje.

“Door deze vernieuwing kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn. We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en met onze eigen technische dienst kunnen we onze klanten snel en vakkundig van dienst zijn. Onze medewerkers zijn erg trots op deze verandering. We heten iedereen van harte welkom in onze vernieuwde winkel”, aldus Arjan Oosterhof

“Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn we altijd bezig om ons assortiment te verbeteren en sleutelen we aan onze werkwijze om het service niveau telkens verder te verbeteren. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen zijn we nog beter in staat een hoger niveau te bereiken. Binnenkort herkent de klant ons aan het nieuwe Electro World logo met de naam op de gevel van onze winkel, onze auto’s en natuurlijke de folder die u regelmatig in de bus gaat vinden”, vervolgt Arjan Oosterhof

Oosterhof bevindt zich al ruim 80 jaar in het centrum van Steenwijk. In de winkel is een ruime presentatie van tv’s, audio, koelapparatuur, wasautomaten, drogers, vaatwassers, inbouwapparatuur en klein huishoudelijke artikelen. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u op maat adviseren. De eigen technische dienst van Oosterhof voert reparatie en onderhoud aan huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica in eigen beheer uit, als geautoriseerd dealer van o.a. Zanussi, AEG, Electrolux, Bosch en Siemens veelal ook binnen de garantietermijn. Tevens kunnen uw aankopen vakkundig bezorgd en geïnstalleerd worden. Daarnaast heeft Oosterhof alle kennis en veel materialen in huis aangaande tv ontvangst via de kabel en via de schotel. Van een enkele tv tot aan kleinschalig wonen, van ontvangst bij u thuis tot zelfzoekende systemen op camper, caravan of boot.

Per januari 2019 zal de omzetting een feit zijn. Uiteraard zal dat gepaard gaan met de nodige acties en activiteiten, hou de lokale media in de gaten!