Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

d’Olde Veste’ 54 1 nodigt jullie uit!

Beste seniorleden, A-junioren, beste supporters, sponsoren, vrienden en vriendinnen en ieder die Olde Veste een warm hart toedraagt, u bent van harte welkom,

op zaterdag 16 september voor een spetterende opening van het nieuwe voetbalseizoen. Aansluitend aan de wedstrijd d’ Olde Veste ‘54 – F.C. Meppel (start 14.30 uur) trakteren we jullie op een spetterend optreden van rasentertainer, voetballiefhebber, geboren Steenwijker en ambassadeur van het VG sport: Harm Wolters


Als voorgerecht zal het bier in flessen worden geserveerd.

Aansluitend aan het optreden kunnen jullie voor een vriendenprijsje, het buikje vullen na alle inspanningen op het voetbalveld en de dansvloer.  Met dank aan de sponsoring van Het Vullende Buikje/ Café de Karre.

De menukaart van de avond zal bestaan uit: ➢ Een heerlijk bakkie snert, met een fijne boterham met keuze uit diverse soorten spek ➢ Voor de liefhebbers een heerlijk broodje hamburger of een broodje kroket.

Nadat de calorieën weer aangevuld zijn en de laatste voetbalhumor met elkaar gedeeld is zal de kantine om 21:00 de deuren sluiten.

We zien jullie komst tegemoet!
Selectie d’ Olde Veste ’54 1