Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Onlangs is het eerste exemplaar van het jubileumboek door Elbert-Jan Hesse overhandigd aan Frans Lugtmeijer, beter bekend als de Katte. Ook Jannes Heidinga ontving een exemplaar, beiden als oudgedienden, mannen van het eerste uur en sinds jaar en dag betrokken bij onze club.

Het is een schitterend boek geworden! Nu deze feestelijke uitreiking heeft plaatsgevonden kan de verdere uitgifte starten.

Iedereen kan tijdens kantooruren het boek ophalen bij Bijzonderdruk op de Woldmeentherand 3 te Steenwijk.

Heb je het boek in de voorinschrijving besteld? Geef bij de balie je naam en wij registreren dat je het exemplaar (of meer) hebt ontvangen. Wij hebben graag dat je pint om je betaling te voldoen.
Voor leden en sponsoren geldt de prijs van € 12,50 en voor niet-leden € 17,50

Wil je dit prachtige historische meesterwerk alsnog aanschaffen of een extra exemplaar? Kom gerust langs!

De mensen die via de mail een boek hebben besteld ontvangen deze informatie ook nog digitaal. Mocht je om wat voor reden dan niet in de gelegenheid zijn je bestelling op te halen, dan kan tegen meerprijs voor verzending worden gezorgd. Je kunt ons mailen op jubileumboek@oldeveste.com.

Wij raden je aan om niet te aarzelen en snel één of meer exemplaren te bemachtigen. Er zijn 500 boeken beschikbaar en Op = Op!

Koop, kijk en geniet. Da’s nou Olde Veste! 65 jaar jong en klaar voor de toekomst.

Het bestuur van Olde Veste

P.s.: klik hier voor een kort videoverslag van de uitreiking van het jubileumboek door Elbert Jan Hesse