FAQ items aan het laden...

Bijzonderdruk

Een van de hoofdsponsors van d’Olde Veste ’54 is Bijzonderdruk. Het bedrijf, dat voorheen de naam B’ulah Print droeg, is al vele jaren verbonden aan de Steenwijker zaterdagclub. Niet alleen wordt de club door de drukkerij gesponsord, ook is veel van het drukwerk van de club afkomstig van Bijzonderdruk. Hierbij kun je denken aan onder meer het programmaboekje van het eerste elftal, het OV-magazine, de reclameborden en de shirts. Maar ook de gesponsorde auto van spelers van het eerste elftal die vanuit Groningen naar Steenwijk reizen om te voetballen in de blauwgele shirts zijn beletterd door Bijzonderdruk.
Belangrijke pijlers van Bijzonderdruk zijn betrokkenheid, service en vakmanschap. Dit begint al bij de vormgeving en opmaak, wat op haar beurt uitmondt in zorgvuldig en mooi druk- en printwerk. Tevens wordt er op bijna elk soort materiaal belettering aangebracht. Juist geplaatst, biedt belettering een enorme uitstraling voor uw bedrijf. Dankzij een grootformaatprinter (fullcolour) zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Bij de belettering, die Bijzonderdruk aanbiedt, kun je denken aan het beletteren van bedrijfswagens, vlagdoeken, gevelreclame, reclameborden en dergelijke. Ook drukken op textiel (kleding) wordt in vele variaties aangeboden, zoals polo’s, shirts en werkkleding. Ook kleine promotionele artikelen, zoals pennen, kunnen door Bijzonderdruk worden voorzien van teksten of afbeeldingen.
Met de moderne digitale printer is het geen probleem om mooi en professioneel drukwerk te maken, zelfs in kleine oplagen of gepersonaliseerd. Of er nu een kleine folder nodig is of een gigantische poster op een beurs met bijbehorende kleding, Bijzonderdruk kan het allemaal verzorgen. Tevens bezit Bijzonderdruk ook de creativiteit om het best mogelijke eindproduct te realiseren. Hierbij kun je denken aan de huisstijl, opmaak en dergelijke. Zo kan Bijzonderdruk u een keten aanbieden: van huisstijl tot reclame-uiting. Hiermee zorg je ervoor dat er een logisch en goedwerkend geheel ontstaat.

B’ulah Groep
Bijzonderdruk is sterk gelieerd aan de B’ulah Groep, bekend van het vroegere B’ulah Print. Maar onder de B’ulah Groep vallen meerdere bedrijven en instellingen dan alleen de drukkerij. Zo is er de B’ulah Hoeve, waar iedereen welkom is om aan de liefdevolle hand van de twintig bewoners en de Bijbel tot zichzelf te komen.
De B’ulah Groep is tevens een onderwijstak rijk. Deze bestaat uit basisschool Matthijsje en een school voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs, Mattias College, in Oosterstreek. Ook het HuiswerkHuis maakt onderdeel uit van deze onderwijstak.
Bijzonder Huis ten Wolde, een bedrijf die bij de voetbalclub meer bekendheid geniet, is een op het oog massieve en haast ouderwetse boerderij. Maar van binnen is het een zeer sfeervol en modern gastenverblijf, inclusief zwembad, sauna, beautysalon, restaurant en dergelijke. Zowel voor verblijf, lunch en diner en vergaderingen is Bijzonder Huis ten Wolde een zeer geschikte locatie.
Bijzonderland, die vroeger de naam Lechaim droeg, is een tuinbouwbedrijf (tevens met vee) in Nijeveen, waar uiteenlopende biologische groenten worden verbouwd voor de handel, maar ook voor Bijzonder Huis ten Wolde en de B’ulah Hoeve. Alle producten die worden besteld worden vers van het land gehaald voor de klant.
Bijzonderhout is de jongste telg in de B’ulah Groep. Het houtbewerkingsbedrijf, gevestigd in hetzelfde pand als Bijzonderdruk, ontwerpt en ontwikkelt speelgoed voor mensen met een beperking en kinderen. Ook is er maatwerk voor meubels en (kleinschalige) interieurbouw.
Bijzonderdruk in het bijzonder, maar tevens Bijzonder Huis ten Wolde, Bijzonderland, Bijzonderhout en alle geledingen van de B’ulah Groep wensen d’Olde Veste ’54 een gezegend bestaan.

www.bijzonderdruk.nl