Lid worden

Business Club Olde Veste biedt u een groot aantal mogelijkheden om uw zichtbaarheid te vergroten en zowel uw zakelijk als sportieve netwerk uit te breiden. Dit regionale netwerk van meer dan 130 aangesloten bedrijven dat zich heeft verbonden via v.v. d’Olde Veste ’54 geeft u extra mogelijkheden naar zakelijk succes. Het ‘merk’ Olde Veste heeft een mediabereik en bekendheid bij meer dan 45.000 consumenten in de regio. De Business Club van v.v. d’Olde Veste ’54 is het sportieve netwerk voor zakelijk Steenwijkerland en omgeving.

De voetbalvereniging
V.v. d’Olde Veste ’54 is met bijna 1.000 leden de grootste voetbalvereniging van de gemeente Steenwijkerland. Het eerste elftal van v.v. d’Olde Veste ’54 komt uit in de eerste klasse van het amateurvoetbal. Er wordt veel geïnvesteerd in de jeugd (top 20 KNVB jeugdopleiding van Nederland) er is een flinke groei bij het vrouwenvoetbal en er is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoorde activiteiten zoals het G-team. Door de invulling van haar maatschappelijke rol staat v.v. d’Olde Veste ’54 dan ook bekend als dynamisch, ambitieus en sociaal.

Met PEC Zwolle heeft v.v. d’Olde Veste ’54 een ‘gouden overeenkomst’ op het gebied van samenwerkende amateurverenigingen. De Business Club biedt financiële ondersteuning aan v.v. d’Olde Veste ’54 in voorzieningen die niet uit de exploitatie van de vereniging kunnen worden bekostigd.

De Business Club organiseert regelmatig evenementen zoals bedrijfsbezoeken, sponsoravonden, sportbijeenkomsten, ontbijtsessies en diners. U als lid van de Business Club kunt daar ook een actieve rol in vervullen door uw bedrijf bijvoorbeeld open te stellen voor een bedrijfsbezoek met een rondleiding.

Als lid van de Business Club zijn er verschillende manieren om te sponsoren. Naast de standaardpakketten kunnen er ook pakketten op maat gemaakt worden. Uw wensen vertalen we graag naar een passende oplossing.

Heeft u vragen en wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Met sportieve groet,
Benno Hellinga
Voorzitter Business Club Olde Veste

Neem contact met ons op en kies uw pakket, of klik hier voor een overzicht van de sponsormogelijkheden.

Sponsormogelijkheden