Vrijdag 18 mei van 17.30 – 20.00 uur is Business Club Olde Veste te gast bij Bijzonderdruk en Boshuis Media aan de Woldmeentherand 3 in Steenwijk. Tijdens een bierproeverij en een Aziatisch buffet zullen de sponsoren van v.v. Olde Veste’54 op de hoogte gebracht worden van de stand van zaken in het medialandschap. Beide bedrijven zijn een van de vijf hoofdsponsoren van v.v. Olde Veste’54. Boshuis Media is uitgever van zes lokale kranten waaronder Zicht op Steenwijk en bij Bijzonderdruk kun je o.a. terecht voor drukwerk, belettering en onlineoplossingen zoals websites. Leden kunnen zich aanmelden via www.bcov.nl/agenda

Business Club Olde Veste organiseert samen met sponsoren netwerkevenementen en bijeenkomsten. In het sportieve netwerk voor zakelijk Steenwijkerland zitten veel bedrijven die mooie dingen kunnen laten zien en veel te vertellen hebben. Door je bedrijf open te stellen voor het netwerk bereik je daarmee een groot deel van het bedrijfsleven.

Met meer dan 140 sponsoren is Business Club Olde Veste een interessant zakelijk netwerk wat bijdraagt aan een breder financieel draagvlak van de voetbalvereniging. Er is een ruime keuze aan sponsorpakketten en er is de mogelijkheid voor sponsoring op maat. Voor de leden worden regelmatig sponsoravonden, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen georganiseerd om met elkaar in contact te komen en te netwerken.  Ook de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn een leuk vast contactmoment om te netwerken en het ‘Olde Veste gevoel’ weer even te krijgen.

Als Business Club willen we toegevoegde waarde leveren voor een sponsor. De sponsor investeert in een vereniging die veel betekent voor de jeugd, maatschappelijk verantwoorde activiteiten ontwikkeld en zorgt dat sportplezier voor alles gaat. Een groot zakelijk netwerk en communicatie uitingen krijgt hij ervoor terug. En natuurlijk de voldoening dat hij investeert in de samenleving. Steeds meer bedrijven uit de regio vinden de weg naar het sponsorschap.

v.v. Olde Veste’54 is een grote vereniging met bijna 1.000 leden en heeft een regionale bekendheid. Het eerste elftal komt uit in de 1e klasse van het amateurvoetbal en alle selectieteams spelen op divisieniveau. De jeugdopleiding staat in de top 20 van de beste jeugdopleidingen van Nederland. Er is veel aandacht voor de jeugd, vrouwenvoetbal en het G-team. Met PEC Zwolle is er een ’gouden overeenkomst’ op het gebied van samenwerkende amateurverenigingen. Door de invulling van haar maatschappelijke rol staat v.v. Olde Veste ’54 bekend als dynamisch, ambitieus en sociaal.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om lid te worden van het sportieve netwerk voor zakelijk Steenwijkerland kunnen mailen naar info@bcov.nl. Op www.bcov.nl staat alle informatie over de Business Club Olde Veste.