Vernieuwde Business Club Olde Veste klaar voor de toekomst.

Met de vernieuwing van de Business Club heeft Olde Veste een belangrijke stap gezet naar een breder financieel draagvlak van de voetbalvereniging. Tot voor kort werd de club ondersteund door bord- en shirtsponsoren en was er een aparte Business Club. Nu zijn de meer dan 130 sponsoren verenigd in één Business Club Olde Veste waardoor er een groter zakelijk netwerk is ontstaan. Er is een ruime keuze aan sponsorpakketten en er is de mogelijkheid voor sponsoring op maat.

Voor de leden worden o.a. sponsoravonden, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen georganiseerd om met elkaar in contact te komen en te netwerken. Ook de thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn een leuk vast contactmoment om te netwerken en het ‘Olde Veste gevoel’ weer even te krijgen. Business Club Olde Veste wil zo het sportieve netwerk voor zakelijk Steenwijkerland zijn.

Door het nieuwe bestuur van Olde Veste is er een sponsorbeleid ingezet wat meer aansluit bij de huidige economische ontwikkelingen en vraag vanuit het bedrijfsleven. Als Business Club willen we toegevoegde waarde leveren aan een sponsor. De sponsor investeert in een vereniging die veel betekent voor de jeugd, maatschappelijk verantwoorde activiteiten ontwikkelt en zorgt dat sportplezier voor alles gaat. Een groot zakelijk netwerk met meer dan 130 bedrijven en communicatie uitingen krijgt hij er voor terug. En natuurlijk de voldoening dat hij investeert in de samenleving.

Steeds meer bedrijven uit de regio vinden de weg naar het sponsorschap. Olde Veste is een grote vereniging met bijna 1.000 leden en heeft een regionale bekendheid. Het eerste elftal komt uit in de 1e klasse van het amateurvoetbal en selectieteams spelen op divisieniveau. Er is veel aandacht voor de jeugd, vrouwenvoetbal en het G-team. Met PEC Zwolle is er een ’gouden overeenkomst’ op het gebied van samenwerkende amateurverenigingen. Door de invulling van haar maatschappelijke rol staat v.v. Olde Veste ’54 bekend als dynamisch, ambitieus en sociaal.

Op de eigen website www.bcov.nl staat alle informatie over de Business Club Olde Veste.

Einde bericht.

—————————————————————————–
Voor informatie over dit bericht kunt u terecht bij:

Jan Kik
Lid Algemeen Bestuur Olde Veste en voorzitter Bestuursgroep Commerciële Zaken
06 11 951 679
jan.kik@emerson.com

René Reupkes
Lid Bestuursgroep Commerciële Zaken
06 124 80 240
rene@fifaldi.nl