Voor donderdag 30 maart zijn voor het theaterprogramma FIFA Blatter, de val van een voetbalkeizer, alle sponsoren van Olde Veste met partner welkom in Rabo Theater De Meenthe. Voorafgaand aan de voorstelling geeft Tom Egbers (NOS Studio Sport) een inleiding.

‘Ook voor niet voetballiefhebbers is deze avond een prachtige mix van theater, cabaret en satire’

Programma:
18.45 uur ontvangst in Theaterrestaurant De Meenthe
19.15 uur introductie door Tom Egbers
20.00 uur FIFA Blatter in de ELEQ Theaterzaal
22.00 uur borrel
24.00 uur einde
 
Opgeven voor 25 maart kan via info@bcov.nl
 

Fifa Blatter is een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA. Aan het hoofd van de FIFA stond jarenlang Sepp Blatter. Wie is deze man en wat drijft hem? FIFA Blatter biedt een ultiem kijkje achter de schermen. Er worden hotelkamers, vergaderzaaltjes en skyboxen geopend. Er wordt gekropen in de krochten van de ziel van Blatter en zijn handlangers. Nog één keer een podium voor Blatter om zichzelf voor eens en altijd van alle blaam te zuiveren.

Inleiding van Tom Egbers (NOS Studio Sport)
Sportjournalist en Studio Sport presentator Tom Egbers geeft voorafgaand aan de voorstelling een inleiding. Met ruim dertig jaar ervaring in de sportjournalistiek heeft de Almeloër een schat aan anekdotes en kan hij vertellen welke raakvlakken de voorstelling FIFA Blatter heeft met de hedendaagse voetbalcultuur.