Beste sponsor,

Op 9 juni 2018 vindt alweer voor de tiende keer het Cor Bakker Toernooi plaats. Het toernooi wordt door Goal4Kids voor C junioren georganiseerd en kent, net als vorig jaar, een sterk deelnemersveld. Er zijn al toezeggingen van twintig teams van divisieniveau en dat zijn er vier meer dan vorig jaar. Gelet op de deelnemende verenigingen belooft het toernooi spektakel te bieden.
De naamgever van het toernooi, Cor Bakker oud voorzitter van Olde Veste, is aan kanker overleden. Reden voor Goal4Kids om aan het toernooi een goed doel te verbinden dat én een relatie heeft met de ziekte kanker én een relatie heeft met jeugd. Er is bijna vanzelfsprekend gekozen voor KiKa. De doelstelling van Kika is de volgende :
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.
De afgelopen jaren hebben we mooie bedragen kunnen overmaken aan Kika om mee te helpen hun doelstelling te realiseren. We hebben onder andere door verlotingen en collectebussen geld ingezameld. De belangrijkste bron van inkomsten zijn echter de sponsorbijdragen, zoals we die de afgelopen jaren ook van u hebben mogen ontvangen.
Ook dit jaar doen we ook weer een beroep op u en vragen we om een bijdrage van € 50. Er worden  door Goal4Kids geen organisatorische kosten gemaakt die door sponsorbijdragen bekostigt moeten worden. U kunt er dus gerust op zijn dat uw bijdrage volledig ten goede komt aan KiKa.
Wij hopen voor het Cor Bakker Toernooi 2018, en meer nog voor Kika, (weer) op uw bijdrage.
Stichting Goal4Kids
Voorzitter Henny Biemans
U kunt via Henri Ridder henry.ridder@ziggo.nl  / 06-11731209 aangeven of u voor 2018 een bijdrage wilt doen waarop u in juni 2018 een factuur voor de sponsorbijdrage ontvangt.